Čisté boty - vizitka civilizovaného člověka

péče o botyČasy se mění. V módě jsou dnes muži gentlemani a dámy, které dokážou elegantně podtrhnout svou ženskost.

Osobnost každého z nás přitom nemusí nutně vycházet z nejnovějších módních trendů nebo luxusu. Součástí naší osobnosti je totiž i dojem, jakým působíme na své okolí.

Eleganci a styl však dokáže neuvěřitelným způsobem pokazit i jediný zdánlivě nepodstatná maličkost: znečištěná obuv. Stačí šmouha na botě, prach z ulice nebo nepatrný nános bahna v deštivém dni. A to už vůbec nemluvíme o botách, které očividně dlouho neviděly kartáč ani krém.

Čištění obuvi je jistě práce nezáživná, zdlouhavá a zbytečně zdržující od jiných, často příjemnějších činností. Natož pak ve chvíli, kdy člověk na poslední chvíli vybíhá do práce nebo za kulturou. Z tohoto důvodu se výrobce čističů bot HEUTE zaměřil i na stroje určené pro domácnosti a malé provozy.

Stroje HEUTE navíc patří k naprosté světové špičce, jsou kvalitní, spolehlivé, tiché a vydařené i po designové stránce. Díky kartáčům z koňských žíní a vlněné příze jsou navíc šetrné i k té nejjemnější obuvi.

K tomu, aby byla obuv perfektně čistá a vyleštěná, stačí chvilinka, třeba před odchodem z domu. Moderní firmy, úřady, hotely nebo obchodní centra jsou dnes běžně čističi bot vybaveny, proto máme možnost svou obuv zbavit případné nečistoty i kdykoli během dne.

Každý gentleman i všechny půvabné dámy mají jedno společné: čistou obuv. Nepatrný drobný detail, který dokáže o člověku mnoho prozradit. Nepodceňujme ho: čisté boty jsou vizitkou civilizovaného člověka.

ČISTIČE A LEŠTIČE OBUVI

ČISTIČE PODRÁŽEK

PRŮMYSLOVÉ ČISTICÍ LINKY

 obr1  podrazky  profilgate2

Tento web používá cookies. Dalším jeho použitím s tímto souhlasíte.