Pravidelná péče o boty zvyšuje jejich životnost

péče o boty2Ruku na srdce, kolik času týdně trávíme čištěním své obuvi? A čistíme ji skutečně poctivě nebo jen ráno po botě přejedeme nohou v ponožce, abychom setřeli nános prachu?

Kolik jen času věnujeme svému zevnějšku, špinavé oblečení bychom na sebe nevzali, ale na svou obuv často poněkud zapomínáme. Přitom právě nákup kvalitní obuvi často znamená poměrně výraznou investici. Je tedy holý nerozum o své boty dostatečně nepečovat.

Činnost, kterou naši předkové vykonávali pravidelně, my často neprávem odsunujeme na vedlejší kolej. Neuvědomujeme si přitom, že správná a hlavně pravidelná péče výrazně prodlužuje životnost obuvi a v neposlední řadě mnoho vypovídá o nás samých.

Používání kvalitních čisticích prostředků by mělo být samozřejmostí, stejně jako denní přeleštění obuvi před odchodem z domova.  Jenže právě na to často nemáme čas, případně považujeme údržbu své obuvi za nepříjemnou povinnost.

Z tohoto důvodu se dnes čím dál více čističe bot objevují nejen v hotelech, obchodních centrech, penzionech, úřadech, ale dokonce i v kancelářích a domácnostech.

Nechat péči o obuv na čističích bot je efektivní a více než snadné, tak proč to nevyužít. Podělme se o tuto starost s profesionály. Hoďme ji na bedra čističům bot značky HEUTE.

ČISTIČE A LEŠTIČE OBUVI

ČISTIČE PODRÁŽEK

PRŮMYSLOVÉ ČISTICÍ LINKY

 obr1  podrazky  profilgate2

Tento web používá cookies. Dalším jeho použitím s tímto souhlasíte.